2241027928 6936737885 Λίνδου 81, Ρόδος gipsodomi24@gmail.com
 
 
ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ
Γυψοδομή | Γυψοσανίδες, Ελαιοχρωματισμοι & Ανακαινίσεις Ρόδος

Εάν θέλετε να δώσετε νέα πνοή στον χώρο σας και να τον μετατρέψετε σε μοντέρνο και όμορφο κρατώντας την αρμονία και την γαλήνη με κατάλληλο συνδυασμό χρωμάτων, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η επιχείρησή μας “Γυψοδομή” η οποία εδρεύει στην Ρόδο, διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στο χώρο της οικοδομής μπορεί να αναλάβει, με συνέπεια και επαγγελματισμό, ελαιοχρωματισμούς και τεχνοτροπίες σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Ρόδο και σε όλα τα Δωδεκάνησα.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, μπορεί να πραγματοποιήσει παντός είδους ελαιοχρωματισμούς, από μικρά φρεσκαρίσματα και μερεμέτια, έως νέες κατασκευές και τεχνοτροπίες που θα κάνουν το χώρο σας όπως ακριβώς τον έχετε ονειρευτεί.
 

 

 
 

 
 
 
ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Μέσα από μία τεράστια γκάμα χρωμάτων, με την βοήθειά μας και την συμβουλευτική μας άποψη, μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα ή τους συνδυασμούς χρωμάτων που επιθυμείτε για τον χώρο σας καθώς και κάποια ξεχωριστή τεχνοτροπία που θα κάνει τον χώρο σας μοναδικό. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φανταστείτε την ατμόσφαιρα που θέλετε να έχει ο χώρος σας, και να μας την περιγράψετε.


Ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις εξελίξεις στον χώρο των ελαιοχρωματισμών, αφοσιωνόμαστε διαρκώς στην δουλειά μας και προσπαθούν συνεχώς για το καλύτερο. Είμαστε στην διάθεση σας να σας προτείνουμε λύσεις και ιδέες που θα δώσουν στο χώρο σας το στυλ που εσείς επιθυμείτε.

Οι ελαιοχρωματισμοί απαιτούν πολύ προσοχή στη λεπτομέρεια, η εμπειρία και τα άριστα υλικά είναι αυτά που κάνουν την διαφορά, για αυτό και η επιχείρησή μας επιλέγει σε όλα της τα έργα τα καλύτερα υλικά προκειμένου να εξασφαλίσει για εσάς το τέλειο αποτέλεσμα.
 
 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΙΣΩ    ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ