2241027928 6936737885 Λίνδου 81, Ρόδος gipsodomi24@gmail.com
 
 
ΓΥΨΟΔΟΜΗ
Γυψοσανίδες, Ελαιοχρωματισμοι & Ανακαινίσεις Ρόδος


Η επιχείρησή μας “Γυψοδομή” η οποία εδρεύει στην Ρόδο, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με ανακαινίσεις οικιών και επαγγελματικών χώρων, προσφέροντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες στην Ρόδο και σε όλα τα Δωδεκάνησα.

Χάρη στον κατάλληλο εξοπλισμό που διαθέτουμε και το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας εργασίες με γυψοσανίδες, γύψινες διακοσμήσεις, ελαιοχρωματισμούς, τεχνοτροπίες, εργασίες τσιμεντοκονίας καθώς και εργασίες θερμομόνωσης, στοχεύοντας πάντα στην άψογη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.
 

 

 
 

 
 
 
ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

Με οδηγό την φαντασία, την τεχνογνωσία, καθώς και τη μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε εις πέρας πάσης φύσεως εργασίες στον τομέα της γυψοσανίδας, του ελαιοχρωματισμού και της μόνωσης.

Παρακολουθώντας διαρκώς της εξελίξεις στο χώρο της διακόσμησης, μπορούμε να σας προτείνουμε μοντέρνες και φρέσκες ιδέες που θα αναδείξουν και θα ξεχωρίσουν την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Περίτεχνες και πρωτότυπες κατασκευές γυψοσανίδας, τεχνοτροπίες που θα κάνουν τον χώρο σας μοναδικό καθώς και αποτελεσματικές λύσεις μόνωσης.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της ξηράς δόμησης έχουμε πραγματοποιήσει ένα μεγάλο αριθμό έργων στην Ρόδο, Κω, Κάλυμνο, Σύμη, Καστελόριζο αλλά και σε όλα τα Δωδεκάνησα, επιδιώκοντας πάντα στην άψογη και απόλυτη ευχαρίστηση του πελάτη.

Εγγυόμαστε συνέπεια, αποτέλεσμα, με υψηλή αισθητική, πρωτοτυπία και νέες ιδέες. Επικοινωνήστε μαζί μας για να επωφεληθείτε ποιότητα, συνέπεια, ανταγωνιστικές τιμές.
 
 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΙΣΩ    ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ