2241027928 6936737885 Λίνδου 81, Ρόδος gipsodomi24@gmail.com
 
 
ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ
Γυψοδομή | Γυψοσανίδες, Ελαιοχρωματισμοι & Ανακαινίσεις Ρόδος

Η γυψοσανίδα είναι ένα ελαφρύ, οικονομικό και πολύ γρήγορο στην τοποθέτηση υλικό, που δεν προορίζεται μόνο για τη δημιουργία ψευδοροφής, αλλά έχει ένα μεγάλο εύρος εφαρμογών. Χρησιμοποιείτε συχνά για ανακαινίσεις και κατασκευές σε οικίες, ξενοδοχεία, καταστήματα, εστιατόρια κ.α. γιατί προσφέρει σημαντικά οφέλη με μικρό κόστος.

Διαθέτοντας χρόνια πορεία στο χώρο της ξηράς δόμησης, η επιχείρησή μας “Γυψοδομή” η οποία εδρεύει στην Ρόδο, μπορεί να αναλάβει και να σας προτείνει μοναδικές, κομψές και λειτουργικές λύσεις για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Προτάσεις που μπορούν να καλύψουν επιτυχώς κάθε γούστο και διακοσμητική απαίτηση σας.
 

 

 
 

 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

Μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε οποιοδήποτε έργο γυψοσανίδας, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας, χρησιμοποιώντας πάντα τα πιο σύγχρονα και ποιοτικά υλικά και τις πιο σύγχρονες τεχνικές.
 
  Χωρίσματα
  Ψευδοροφές
  Βιβλιοθήκες - Ράφια
  Κρυφό Φωτισμό
  Τζάκια
  Οροφές ορυκτών ινών
​​​​​​​  Γύψινες διακοσμήσεις
​​​​​​​  Τσιμεντοσανίδες
​​​​​​​  Ειδικές κατασκευές
 
Οι κατασκευές γυψοσανίδας που προσφέρουμε, πληρούν υψηλές προδιαγραφές και δίνουν λύσεις στις πιο απαιτητικές προσδοκίες σας.

Λειτουργούμε πάντα σε άξονα συνεργασίας με τον πελάτη και το διακοσμητή ή τον αρχιτέκτονα έτσι, ώστε, οι κατασκευές μας να αγγίζουν την τελειότητα.

Μέσα από μια πληθώρα έργων και ευχαριστημένων πελατών στην Ρόδο και σε όλα τα Δωδεκάνησα, σας προσκαλούμε να μας καλέσετε στο χώρο σας, ώστε να ακούσουμε τις ανάγκες σας, να εξετάσουμε τον χώρο σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για οποιαδήποτε κατασκευή με γυψοσανίδες επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
 
 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΙΣΩ    ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ